Jeg skal ud og rejse med min kæreste og det var vores første rejse sammen så jeg var rigtig gerne have at det blev helt specielt for både hende og mig Vi valgte at tage til Italien da vi havde hørt at det skulle være rigtig godt desuden var min familie derhenne sidste år hvor jeg desværre ikke kunne være med så Jeg beslutter at det var en god ide at tage derhen så jeg ikke missede ud på det de oplevede Det gav os en masse god anbefalinger og vi var så heldige at vi fik et hotel tæt på stranden og vi har pool og det hele man havde alt det man kunne ønske sig at blive spist rigtig god mad hver dag Jeg var bestemt ikke skuffet og Oplevelsen og det var rigtig hyggeligt Vi var der i tre uger og vi var ude at se en masse forskellige ting Italien er jo kendt for nogle af de romerske tider som vi var ude og udforske en del om desuden fik vi smagt på en masse forskellige slags mad og man fik generelt bare en masse nye oplevelser med hjem der var der jo en oplevelse som var lidt uheldig Det var da vi var ude ved den her Strand hvor vi skulle bade og det var her at der er noget galt Jeg valgte at gå ned i vandet med mit tøj på altså min shorts at det var så varmt at jeg ikke havde lyst til at As Meaning sjoveste er Sweet en del under og det der egentlig sker at det er at Jeg taber min telefon ud af lommen og som jeg husker det så lander den på en sten og går i stykker altså skærmen er helt smadret heldigvis Var det ikke et stort problem da min kæreste fortalte mig at hun kendte nogen der arbejde inde hos fixphone.dk  Hvilket gjorde det dejligt nemt at få lavet min telefon Det gjorde det nemt hurtigt og billigt og jeg var fuldstændig tilfreds med den service jeg fik det fortæller jeg egentlig bare at man ikke skal lave sådan en lidt nederen oplevelse sætte en stopper for noget så godt som det nu var for man kan få den fikset hos en masse gode mennesker der arbejder for et nemt hurtigt og billigt