Hvis man har lyst til at gå med en smuk sort fornem paraply, så køb her en paraply i klassisk sort paraply  med lige håndtag fremstillet i ægte smukt træ, som netop er gentlemandens farver. Med denne paraply med vindtæt system af høj kvalitet med ahorntræ håndtag og fiberglas skaft vil man kunne gå en tur i skoven i tørvejr. Hvis man er lidt i tvivl om, hvorvidt man skal købe en sort Eksklusiv paraply eller en anden paraply så se fakta om denne smukke paraply på linket ovenfor.

Smuk paraply med ahorntræ håndtag paraply med stor diameter

Måske har man hele sit liv haft sorte paraplyer, men nu ønsker man at prøve noget andet og overvejer om det måske er en luksus paraply man skal have. Hvis man er lidt bange for at tage springet direkte kan det være, at man bør købe denne paraply, som er sort, luksus paraply. Den vejledende udsalgspris er 799 Kr, men fordi Paraplybutik gerne vil komme med et introtilbud kan du i øjeblikket købe den til 599 kr. Mange vil opleve, at det er en stor fordel at købe en eksklusiv paraply og ikke en billig reklame paraply. For med denne paraply får du det bedste af det bedste.

Stilsikker luksus paraply med smukt ahorn håndtag

Se her den klassiske sorte paraply. Denne paraply er fremstillet med høj kvalitet, og af smukke materialer der vil holder dig tør, når du går ud i regn, slud eller sne. Og det gør denne luksus paraply i allerhøjeste grad. Udover at have en god skærm, har den også et godt skaft med et greb som har en runding, hvilket gør, at du kan gå rundt med paraplyen når du ikke bruger den, som om det var en stok. Paraplyen har en diameter på 115 cm og har en lukket længde på blot 87 cm. Materialerne er ahorn, ægte træ vand, snavs afvisende skærm af ægte original Teflon glasfiber og metal. Den sorte paraply har en vejledende udsalgspris på 799 kr.

Stor Eksklusiv paraply her på en stor sort paraply diameter 115 cm

Vil du gerne eje en paraply der er fremstillet af de bedste materialer til en paraply, hvor der er kælet for en hver detalje, så er denne 60 år exclusive edition lige paraplyen du bør vælge. Køb en ekstra stærk smuk og god paraply til kun 599 kr. en ægte luksus paraply til dig der kun vil have det bedste af det bedste.