Forbrugslån er meget ofte den nemme løsning, hvis man ikke har sparet nok penge op til det, man ønsker at købe. Det er nemt at få penge i dag, hvis man gerne vil betale renterne. Renterne kan dog være meget høje, og hvorfor ikke bruge pengene på noget andet?

Der er som sådan ikke noget galt i at tage denne type lån, og der er tilfælde, hvor det kan betale sig. Det er dog ikke altid tilfældet. Mener du alligevel, at det er tilfældet, så kan du læse mere på vores hjemmeside, hvor vi guider dig til det helt rigtige forbrugslån.

Spar mere op

Låner du penge, så betaler du renter. Sparer du op, så får du renter. Sådan var det i hvert fald i gamle dage. I dag er det lidt anderledes, fordi du ikke får penge for at have penge stående i banken. Der er negative renter i landet, og du skal derfor betale i stedet. Derfor er det ikke attraktivt at spare op på en bankkonto. Du bør derfor spare op direkte til en månedsopsparing (aktier) eller lignende.

Den danske handelsplatform Nordnet har en månedsopsparing, hvor du kan sætte penge ind på din konto hver eneste måned, og så investerer de pengene i det, du har valgt. Du får nogle meget fordelagtige vilkår ved at få en konto hos dem. De har et eksempel på deres hjemmeside, hvor du med et startbeløb på 200.000 kroner, en månedlig opsparing på 2.000 kroner, et årligt afkast på 7% og en horisont på 10 år kommer til at stå med cirka 750.000 kroner. Dette svarer til 100.000 euro. Læs dog deres ansvarsfraskrivelse på deres hjemmeside.

Andre vælger at investere i noget andet, men også hver måned. Det kræver ikke meget at investere et månedligt beløb i kryptovaluta, og hvis man havde gjort det med noget som Ethereum, så ville man have et meget større afkast (historisk set), end hvis man havde placeret pengene på en månedsopsparing. Følgende hjemmeside kan tjekkes ud, hvis man ønsker at spare op i Ethereum månedligt: https://buyethereum.dk/