Prøv de fedeste Polo Shirts  

Hos os har vi et kæmpe sortiment af herretøj, der ingår af alt fra Polo Shirts, T-shirts, og Turtlenecks. BalderClothes fokuserer på kvaliteten, hvorfor BalderClothes’s varer alle er dansk produceret. Hvorfor er vi dermed lettere kan overvåge kvaliteten af vores polo shirts, så vi er sikker på at man modtager det lækreste produkt.  

Når man skal vælge hvad for noget herretøj, som er netop din smag, så kan man nemt se hele BalderClothes kartotek gennem billeder, som gør det overskueligt for en at vælge.  

BalderClothes har polo shirts i de fleste størrelser og ønsker man en størrelse, skal man bare skrive til os og så fremskaffer vi det til dig.  

Turtlenecks er en enorm del af hverdagen og derfor er det afgørende at man kan sammensætte de farver, som du ønsker. Mange vil blot have deres herretøj i basale farver, så du nemt kan bruge de tøjdele med hinanden uden at det fremstår underligt ud.  

 

Vi har enorm erfaring med herretøj og har herved en stærk viden om hvad, der er fedt og inde i dag. Her ser vi som for det meste en kæmpe forespørgsel på T-shirts, Turtlenecks og Polo Shirts, derfor bræger BalderClothes sortiment af herretøj præg af dette og herved ser man at det er her BalderClothes sortiment er størst. Turtlenecks er en perfekt løsning til dig, som ønsker en dejlig påklædning, mens man er på job og vil fremstå professionel. Det er igennem tiden blevet mere anstændigt at anvende sig af turtlenecks på arbjedet. Her er det samtidig en klog mulighed i vintermånederne, hvor der er koldere end resten af året.  

Alle herretøjs garderober består naturligvis af t-shirts, da det er det basale inden for herretøj og det mest anvendte. T-shirts er det traditionelle valg i sommer månederne, hvor der er for varmt at have en enorm bluse eller pullover på. Vores T-shirts er med crew neck, v-neck og basic tee udskæring, så BalderClothes har med garanti noget, som er i ens smag.  

Vi har samtidig et vanvittige kollekntion af Polo Shirts, hvor vi har vanvittige udvalg af farver, så man kan sammensætt de farvekombinationer, som du ønsker. Polo Shirts er det bedste valg, da de kan anvendes i samtlige typer af sociale sammenkomster, da det er den perfekte sammensætning af professionel og afslappet dresscode. Derfor kan du uden problemer tage til samtale i banken og fortsat fremstå som en ambitiøs person uden at du skal være ukomfortabel i en skjorte eller lignende. Polo Shirts kan anvendes i hjemmet og er samtidig dejlige at have på og føler ikke man er lukket til. Vores polo shirts tager udgangspunkt i, at man ønsker at være afslappet og ønsker at se lækker ud. Derfor er BalderClothes turtlenecks noget af det mest forbløffende man kan finde på markedet i komfort.  

Vores t-shirts er oftest produceret i bomuld, hvorfor du vil opleve lækkert stof på sin krop, når du for første gang hopper i turtlenecks fra os. Har du et specifikt ønske fra os om herretøj så kontakt BalderClothes og så får BalderClothes skabt det præcis efter ens ide. BalderClothes, ens fortrukne udbyder at handle turtlenecks!