Du genkender manglen på en ny skærm 

De fleste mennesker med en mobil kender til udfordringen ved have en destrueret skærm. Denne situation kan virkelig nemt ske i løbet af din hverdag. Som de fleste ved så er mobil virkelig følsomme, hvortil selv få hak kan skabe stor skade på displayet og dermed gøre din smartphone total skadet. Du kender naturligvis til episoden hvor et barn har lånt jeres telefon og  tilfældigvis kommer til at skade den. Den normale skade på de nyere telefoner er påført deres skærme, efersom de er yderest følsomme for slag. Det mest naturlig beslutning vil dermed være at investere den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det store mængde skader på alle typer telefoner på det danske marked, har en del organisationer besluttet sig for at udvikle glas beskyttelse, så kunder kan tabe deres iPhone uden nødvendigvis at skulle investere i en helt anden skærm. Selv ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ingen sikkerhed for at din skærme ikke går i stykker hvis du skader den.  

SmartGlass er den mest anvendte skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi stor viden inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en ekstra indsats for at skulle udvikle den bedste beskyttelse til forbrugerne. Vi har igennem en svær udviklingsproces lavet SmartGlass, som ligner om almindelig beskyttelse på flere parametre. Klassisk skærmbeskyttelse er konstrueret af glas og kan derved nemt gå i stykker ved små stød. Hvis du investerer i SmartGlass er du garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da produktet ikke kun er lavet af glas, men er designet med plastik i form af TPU, som giver skærmbeskyttelsen stabilitet som derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan modtage flere slag inden I vil opleve skader på din skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den specifikke mobil type 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde selvfølgelig beskytte hele skærmen, så du ikke er efterladt med udsatte steder på din skærm. Her er SmartGlass skræddersyet til den enkelte telefon udgave, så man kan prøve en perfekt form mellem skærmbeskyttelsen og mobilen. Det garantere jeres i mod at din skæmbeskyttelse ikke kun beskytter lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres kammerat skærmbeskyttelsens verden.  

Når man skal investere i den ultimative beskyttelse af skærm er det essentielt at tænke på monteringen, idet det skal være let for dig at placere selve beskyttelsen på jeres telefon, da du sikkert har oplevet at der ved placering af beskyttelse måske kan danne sig luft mellem skærmbeskyttelse og iPhone, hvis man skaffer SmartGlass undgår I disse episoder, idet du modtager et monteringsværktøj, som assisterer dig med at fjerne de berygtede luftbobler.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som assisterer dig med at montere din beskyttelse bedst mulig, så I undgår at SmartGlass ikke dækker hele skærmen eller sidder træls på telefonen og dermed ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for dig at placere, hvorfor vi er særdeles glade for dette redskab til montering.