Mangler du Trådløst headset? 

Hos Blackpods dk kan man finde et kæmpe katalog af trådløst headset, vi er eksperter inden for Bluetooth høretelefoner, og ved hermed hvad som er afgørende, hvis man skal have nye Bluetooth høretelefoner. Noget af det vigtigste man skal overveje er afspilningstiden, altså hvor lang tid man kan lytte til din favoritpodscast eller dit yndlings nummer. Er man ude at gå en længere tur og vil høre lydbog på hele tiden er det essentielt, at høretelefonerne kan benyttes i samme tid, som en forventer at være ude i skoven for at gå.  

Opladeligt etui 

De fleste moderne trådløst headset er med et etui, som er en mini boks, som man kan lægge sine Bluetooth pods i. Her hjælper etuiet en med at holde styr på dine Apple AirPods i og derved sikrer, at du ej taber den ene af sine pods. Etuiene kan samtidig bruges som strømforsygning, så mens man ikke benytter til musik, så oplader de sine trådløst headset og man vil kunne opleve en forlænget over all lyttetid, det er hvad blackpods dk vil kalde for genialt. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth headset er en kæmpe del af hverdagen, da du ofte bruger disse i din hverdag. Her tager du Bluetooth pods frem hvis man skal vente på noget eller sidder i tog trafik. Derfor er det afgørende at du har ladet Bluetooth høretelefoner op, så man ikke behøver se ud i luften og ej kan nyde podcast.  

Er du en aktiv person? 

Er du nede for at træne og tit opdager at der er et kabel i vejen, som forhindrer dig i for at du kan udføre sin træning korrekt, så er trådløst headset den rigtige løsning til en, da de er foruden ledning og herved sikrer en at der ikke er noget, der irriterer en, så man kan fokusere på det, der er essentielt.  
Det er ikke udelukkende i sportens verden, at Bluetooth pods kan være lækre, da de let kan benyttes i hjemmet, når man vasker tøj fordi man kan benytte din tid effektivt eller bare få det bedste ud af en irreterende pligt, som man skal klare derhjemme og som en bare helst vil være fri for.  

Kan benyttes på arbejdet 

trådløst headset kan anvendes, hvis man er på jobbet og vil fortage opkald, da mange Bluetooth headset nu er med indspiller, så man slipper for at skulle have mobiltelefonen oppe ved hovedet. Så kan du nemlig anvende begge arme samtidig og kan hurtige håndtere en forespørgseler  

Undgå besvær 

Apple AirPods er ledningsfrie og dermed slipper man det irretende ledningspinat, som du snildt kan have med headsets, som har ledninger, som nemt kan blive viklet sammen og dermed tager dig tid at vikle ud for bare at skulle høre til sange. Med Bluetooth headset slipper du hele det besvær, der kan komme ved headsets der kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne gå i stykker og dermed gøre dine høretelfoner ubrugeligt. Det kan du nemlig slippe for med trådløst headset 

Hos BlackPods dk finder du ens næste Bluetooth headset.