Dette indhold er sponseret

At gå derhjemme, tage på arbejde hver dag eller noget helt tredje, kan godt være udmattende og demotiverende til tider. Til sidst kan man godt have brug for at trække stikket og komme lidt væk hjemmefra. Det kan være du står og overvejer at tage ud at rejse med din kæreste, venner eller familie. Du har måske brug for noget selvforkælelse efter hele covid-19 pandemien, som har stoppet os alle i at komme ud at rejse samt opleve verden.

Dette skal du være opmærksom på

I forbindelse med covid-19 er der stadig restriktioner i nogle lande, selvom vi ikke har det i Danmark længere. I mange lande er Covid-19 stadig en del af hverdagen endnu. Du skal derfor opdatere dig under rejsevejledningerne omkring rejserestriktioner i det land du ønsker at rejse til. Hvis du ikke har pengene til en rejse på nuværende tidspunkt, så kan du optage et lån.

Fordele og ulemper

Tænk fordele og ulemper igennem, når du overvejer at optage et forbrugslån. Fordelene er at låneprocessen er hurtig, enkel og nem, samt at der er økonomisk frihed, da der ikke bliver stillet spørgsmål til hvad pengene skal bruges på. Du får et større økonomisk råderum med et lån, da det åbner op for flere muligheder. Nogle online låneudbydere er også begyndt at tilbyde rådgivning. Ulemperne oplever du som regel først, når det er ved at gå galt. Hvis du misligholder din gæld, stiger renten og så bliver dit lån automatisk dyrere. Hvis du ikke betaler din månedlig ydelse til tiden eller hver måned, kan det godt gå hen og blive dyrt for dig. Sørg derfor hele tiden for, inden du optager lån, at du har råd til at betale tilbage på lånet hver måned. Det er også en god idé at gå dit budget igennem samt ligge en plan for hele tilbagebetalingen. Hvis du vælger at optage et lån, så husk at betale dine ydelser til tiden, så det ikke går hen og bliver alt for dyrt for dig.

Sammenlign, sammenlign, sammenlign

Stil de forskellige lån op med hinanden og sammenlign dem. Kig på de samlede omkostninger, som altså er det beløb, du skal betale tilbage, udover hovedstolen, som er det beløb du har lånt. I omkostningerne finder du blandt andet renter, gebyrer osv. Du skal også kigge på ÅOP-tallet, som definerer de årlige omkostninger i procent. ÅOP’en er den bedste indikator på, hvor dyrt et lån vil være, da dette tal medregner alle tænkelige omkostninger. Der findes et hav af låneudbydere, hvoraf KreditNU er en af dem. Hos KreditNU kan du låne fra 4.000 og op til 25.000 kroner med en debitorrente på 0 %. Du kan låne penge og få dem med det samme din ansøgning er godkendt. Når din ansøgning er godkendt, kan du se pengene tikke ind på din konto. Og du er nu klar til at tage ud på din drømmerejse!