Hvert år i december skal vi på gavejagt som på intet andet tidspunkt af året.

Nogel syntes det er at købe gaver er fantastisk, andre er knap så vilde med det. Det er dog heller ikke altid lige let at købe gaver til alle. Specielt mænd kan være svære. De ønsker sig stort set altid kun store ting som, speedbåd, harley, alufælge eller måske et nyt kæmpe tv. Når det så kommer til kvinder så er der omvendt blot et par faldgruber når du køber. Frækt undertøj giver ikke helt den ønskede virkning hvis du køber det 2 numre for stort. 

Uanset hvad så gælder det om at tænke lidt “outside the box” som man siger og prøve at tænke på de ting man glemmer at ønske sig. 

Gaver til mænd!

Mænd har næsten altid en hobby de elsker. Her kan du vinde mange points ved at købe tilbehør eller gadgets de kan bruge til den. Det kan være til deres sport, hvis han er handyman eller hvis han går op i fluefiskeri. Uanset hvad så er nogle gaver til interessen altid velkomne hos ham. Mænd elsker normalt også altid en bestemt type spiritus. Er han vild med rom, så er en lækker dyr flaske af den slags altid en vinder. 

Gaver til kvinder!

Kvinder har som regel en fyldt ønskeliste. Så kan du nemt og lige til slavisk købe ind efter denne. Det betder dog ikke at man ikke også må tænke lidt væk fra listen. Det er godt at lytte til hvad hun snakker om i hverdagen. Tit ligger hendes ønsker gemt i hvad hun fortæller. Noget kvinder elsker er selvforkælelse. Et gavekort til spa eller kosmetolog er noget de elsker få. Det er en dag hvor man bliver nusset om. 

Gaver til jer som par!

Som par kan man godt gøre den kolde december måned lidt ekstra hed. En populær trend de seneste år har været den erotiske julekalender. Denne giver 24 frække overraskelser i form af sexlegetøj og lingeri. Her håber man så bare på at julen varer længere end påske.